Pijn

Vermindering van de pijn al tijdens de eerste behandeling

Acute of chronische pijn en ongemak op iedere plek van het lichaam zijn behandelbaar met acupunctuur, meer specifiek: met Tan Balance Method Acupuncture. Meestal is er al tijdens de eerste behandeling sprake van pijnverlichting. De behandeling moet, afhankelijk van de aard en ernst van de pijn en hoe lang je deze al hebt, een aantal keren herhaald worden. Belangrijk om te weten: ik zet nooit naalden in het pijnlijke gebied!

Ongeacht de oorzaak van je pijn en ook wanneer je te horen hebt gekregen dat “je er maar mee moet leren leven”, kan de Tan-acupunctuur-methode je verlichting brengen van je pijn of ongemak. Onder ongemak versta ik bijvoorbeeld bewegingsbeperkingen, tintelingen of gevoelloosheid.

Natuurlijk zal ik je adviseren naar je (huis)arts te gaan als ik op basis van jouw verhaal denk dat dat verstandig is. Maar waarschijnlijk ben je daar al lang geweest en is acupunctuur een volgend, of misschien zelfs wel het ‘laatste station’ dat je aandoet in jouw zoektocht naar pijnvermindering.

Je bent welkom om het te komen ervaren!!

Degene die zegt dat het niet kan, mag degene die het doet niet onderbreken.
(Chinees gezegde)

Gratis kennismakingsgesprek

Als je jouw vragen of situatie aan mij voor wilt leggen, boek dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dat kan live of online.

Direct een afspraak maken?

Dat kan natuurlijk ook. Als je deze knop gebruikt, neem ik contact met je op en zien we elkaar snel.