Ervaringen

"Ik wil je even laten weten dat ik dit weekend voor het eerst sinds lange tijd weer pijnvrij gewandeld heb. Nog niet helemaal op snelheid, maar zo fijn dat het weer lukt. Ik ben er heel blij mee. Dankzij jouw prikinterventie!”
JM

"Ik heb Monique ervaren als zorgvuldig en betrokken. Ze stelde de juiste vragen en dacht met mij mee. Na vier behandelingen waren mijn slaapproblemen vrijwel verdwenen."
Patty

"Ik ervaar heel sterk dat Monique met haar volle aandacht bij mij is. Ik ben iemand die graag de regie houd, maar Monique geeft mij zoveel vertrouwen, dat ik de regie wel over durf te geven aan haar. Ze heeft expertise, is zorgvuldig en professioneel, waarbij de mens heel erg voorop staat.”
Angelien

"Wat Acupunctuur Plus bijzonder maakt is Monique zelf. De aandacht, energie en liefde die zij in haar werk steekt is heel fijn en persoonlijk.”
Judith

“Met mijn reumatische aandoening is elke keer weer bijzonder hoe ik na één behandeling pijnvrij ben”
Jacob

“Vanaf de eerste kennismaking ziet Monique mij als mens en heb ik haar in mijn hart gesloten. Ze luistert kritisch naar wat je nodig hebt en past haar behandeling daarop aan. Het overleg hierin en de aanpassing op jouw vraag maakt dit heel bijzonder.”
Maria

“Voordat ik met acupunctuur bij Monique begon, had ik het gevoel dat mijn lichaam er niet meer voor mij was. Door de behandelingen ging mijn lichaam weer met mij samenwerken. Ook 'binnen' en 'buiten' zijn weer in balans. Er is veel holding space bij Monique: zaken kunnen bij mij weer op zijn plek vallen zonder dat ze trekt aan een oplossing. Dat is helend."
Annebé

"Ik vind jouw aanpak zeer betrokken, professioneel, kundig, je geeft veel vertrouwen. Je kunt goed uitleggen wat je doet. Jij zorgt ervoor dat ik mij op mijn gemak voel en daardoor goed kan ontspannen."
Ilona

"Monique werkt persoonlijk, professioneel en deskundig. Met haar uitgebreide kennis over acupunctuur en Chinese Geneeskunde onderzoekt ze mijn probleem, plaatst naalden en vertelt wat ze doet en waarom. Ik kreeg handvatten om mijn huidprobleem te zien als uitdrukking van hitte. Monique hielp met haar naalden om hitte af te voeren en een beter evenwicht te vinden in mijn energiebalans."
Gabriela

"Persoonlijk, behulpzaam, fijne sfeer, samen aan een oplossing werken"
Jort

"Hooikoortsklantjes luister: vanaf mijn vierde jaar immer snotterend de zomer door. Grasvermijdend en eeuwig verkouden... nooit zonder zakdoek op pad. Tot Monique mij 'te grazen' nam. Zij gaf mij een stevige rugmassage en ik had direct meer lucht én geen zakdoeken meer nodig! 'Tis geen welness he', mailde een vriend mij die het ook ondergaan had. Dank je wel Monique, voor je super expertise en volgend jaar gaan we nog eerder beginnen hoor. Zodat romantisch picknicken op een kleedje met een mandje aan het water ook voor mij is weggelegd.
Anne

“Bij Monique ben je in goede handen. Ik ben onder de indruk van haar professionele deskundigheid en erg geholpen met diverse fysieke klachten. Zo had ik chronische rugpijn, maar die is niet meer teruggekeerd na haar acupunctuur behandelingen.
Kenmerkend voor Monique en haar werkwijze zijn haar enorme deskundigheid, integriteit, holistische levenswijsheid en rust. Ze kan heel goed uitleggen wat ze doet en waarom en ze is een fijn mens om bij te zijn. Ik ben blij dat ik zoveel baat heb (gehad) van haar behandelingen en raad haar van harte aan bij iedereen die goed voor zichzelf wil zorgen.”
Pieternel

“Toen ik op het spoor kwam van Monique zat ik heel slecht in mijn vel. Pijntjes, verdriet, machteloosheid, gebrek aan perspectief: algehele malaise. In de weken dat Monique mij behandelde kwam mijn oer-licht terug. Monique heeft een vertrouwenwekkend openheid. Rustgevend. Ze luisterde echt naar mijn lichaam en het verhaal wat het vertelde. Met mijn lekenwijsheid zie en voel ik Monique als kundig en zorgvuldig acupuncturist.”
Andrea

“Het is voor mij een heel nieuwe manier om mijn lichamelijke klachten te bekijken. Je hebt duidelijk uitgelegd hoe je werkt en wat de mogelijkheden zijn. Je hebt me handvatten gegeven over wat ik op dit moment zelf kan doen.”
Irene

“Wat ik ervaar sinds ik acupunctuur krijg van jou is eigenlijk niet over te brengen, toch ga ik het proberen omdat ik het als een wonder ervaar. In maart 2020 tijdens het wandelen, ging het goed mis. De pijn schoot in mijn rug en door mijn linkerbeen. Ik werd verwezen naar de orthopeed, daarna naar de revalidatie-fysio, daarna een zenuwwortel behandeling, daarna een MRI. Daarmee werd een hernia, een scoliose en een kanaalstenose vastgesteld. Het advies was om mijn rug (t/m de 11de wervel) vast te zetten. Na een second opinion het advies: proberen alleen de hernia te verwijderen en de rest te laten zitten maar intussen was jij, Monique, de acupunctuur gestart en begon zich een wonder te voltrekken. Waar ik eerst aan 4 zware pijnstilling zat met 6 paracetamol en zelfs morfine kreeg voor de heftige zenuwpijn in mijn linkerbeen was er na de eerste behandeling al enige verlichting, na ongeveer 5 behandelingen met 5 naalden in mijn hoofd, wel 8/9 op diverse plaatsen in mijn benen en armen is het pijnniveau gedaald van 9 !!!! naar 4 en daarbij een ongelofelijke vermindering van mijn medicatie, geen paracetamol, geen morfine en nog maar 2 pijnpillen!!! Daarbovenop kon ik mijn urine niet ophouden en had ik een po-stoel naast mijn bed nodig. Dat hoeft nu niet meer, ik ga ‘s nachts weer gewoon naar beneden naar toilet. Dan nog een kers op mijn feesttaart: gisteren een Moxa behandeling gekregen omdat ik totaal geen energie meer heb na maanden pijn. Het effect? Ik voel energie en heb geen ademtekort meer. Ik kan wel dansen!!!! Monique dank, dank, dank dat je zó goed bent, dank voor je liefdevolle behandelingen die nog even doorgaan. Wat zal jij nog veel “wonderen” verrichten als acupuncturist.”
Gonnie

“Ik vond jouw anamnese erg compleet en prettig. Het gaf mij een vertrouwd gevoel dat je zo professioneel was. Ik heb geboeid het rapport gelezen en kon mij daar erg in vinden. Er zaten aspecten in waarbij ik al vermoedde dat daar verandering nodig was; zowel op voedingsgebied als gedrag. Het was ook inspirerend omdat ik nu nog meer geleerd heb over bijvoorbeeld yin en yang voeding. Bedankt daarvoor en ik raad mijn vrienden en omgeving aan hetzelfde eens te proberen!”
Carisa

Gratis kennismakingsgesprek

Als mijn aanpak je aanspreekt, en je jouw vragen of situatie aan mij voor wilt leggen, boek dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dat kan live of online.

Direct een afspraak maken?

Dat kan natuurlijk ook. Als je deze knop gebruikt, neem ik contact met je op en zien we elkaar snel.